Målværk - Sådan gør du

Målværk kommer i 2 varianter. Målværk og Målværk Mini samt en mor og far brik, så der kan skabes en hel familievæg. 

Ideen med Målværk er, at man hvert år måler sit barn, (f.eks når det har fødselsdag) og sætter den brik op der passer med barnets alder. Tallene på brikken angiver antal år. Stregen under tallet på brikken, er den der viser barnets præcise højde. Det vil sige, at hvis dit barn måler 112 cm når det er 5 år, så sætter du brikken på væggen, så stregen passer med 112 cm.

På bagsiden af brikken kan du notere dit barns præcise højde ved den givne alder, så har du muligheden for at hænge det op på en ny måde, et andet sted i huset eller hvis du skal flytte.

 

Målværk Mini

Målværk mini er for de mindste og viser dit barns længde/højde de første 12 måneder. Målværk Mini består af 6 keramiske brikker der hænges på væggen med den særlige startbrik som begyndelse.

Du kan vælge at placere startbrikken i gulvhøjde, men den kan også placeres midt på væggen hvor du ønsker det, da den viser hvor dit Målværk begynder. 0 brikken viser den længde dit barn har ved fødslen, så afstanden mellem startbrikken og 0 brikken viser dit barns fødselslængde. Når dit barn bliver 3 måneder er det tid til at sætte næste brik op, og hvis dit barn måler 62 cm, sættes 3 måneders brikken op 62 cm fra startbrikken, og sådan fortsætter det indtil alle 6 brikker er sat op. 

højdemåler. målestok. højdemåler til børn. højdemåler til væg. indretning af børneværelse. børneinteriør

 

Målværk 0-12 år

Målværk 0-12 år er for de større børn. Hvert år måler du dit barns højde og den keramiske brik placeres på væggen i en formation du selv skaber. Det samlede Målværk består af 13 brikker og kan kombineres med Målværk mini.

Målværk kan placeres på væggen i præcis den formation du selv ønsker, brug stregen på forsiden af brikken til at angive dit barns nøjagtige højde.

 

højdemåler. målestok. højdemåler til børn. højdemåler til væg. indretning af børneværelse. børneinteriør

 

Målværk Familie 

Skab din familievæg med keramiske brikker som angiver højden på far, mor og børn. 

højdemåler. målestok. højdemåler til børn. højdemåler til væg. indretning af børneværelse. børneinteriør

 

Målværk 

Målværk er keramiske brikker produceret på VINGLs værksted i Spinderihallerne - Vejle.  Brikkerne er i lertøj og hver brik er unik, udført i hånden og med små variationer fra brik til brik. 

Målværk Mini måler 6 x 4 x 1 cm og vejer 45 g. pr. brik.

Målværk 0 - 12 år samt Målværk Familie måler 7 x 5 x 1,5 cm og vejer 70 g. pr. brik.

På bagsiden af hver brik er et ophæng til en skrue/søm og en streg hvor du kan notere dit barns højde. Målværk findes i følgende farver: - Lys kirsebær, Havgrøn, Indisk gul, Bordeaux og Lys grå.

 

højdemåler. målestok. højdemåler til børn. højdemåler til væg. indretning af børneværelse. børneinteriør højdemåler. målestok. højdemåler til børn. højdemåler til væg. indretning af børneværelse. børneinteriør